Головна Новини HI-tech технології Великий виробник смартфонів збирається покинути мобільний бізнес: хто виявився найслабшою ланкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Великий виробник смартфонів збирається покинути мобільний бізнес: хто виявився найслабшою ланкою

Співробітників LG очікують великі зміни через можливої зміни стратегії компанії

20 січня 2021, 17:17
Поділіться публікацією:

У той час, як одні компанії досягають нових успіхів, інші, незважаючи на всі потуги, крок за кроком втрачають свій вплив на ринку смартфонів. Атмосфера жорстокої конкуренції, яка в ньому панує, не залишає жодних шансів слабших гравців. І ось тепер, схоже, з'явився перший кандидат на титул "найслабшої ланки".

Великий виробник смартфонів збирається покинути мобільний бізнес: хто виявився найслабшою ланкою

LG покидає мобільний бізнес. Фото: AKKet

Після майже шести послідовних збиткових років і боргів в розмірі 5 млрд, компанія LG, все таки може покинути смартфонний бізнес. Інформаційне видання Korea Herald повідомляє, що генеральний директор компанії Квон Бонг-Сеок, звертаючись до співробітників, припустив, що відбудуться зміни, а вже пізніше офіційний представник компанії заявив виданню, що "настав час холодно винести рішення" по занепалому мобільному підрозділу. Посилаючись на жорстку конкуренцію на ринку мобільних телефонів, Квон заявив, що LG розглядав питання "продажу, виведення і (або) зменшення розміру мобільного бізнесу".

Квон, який зайняв вищий пост в LG на початку 2020 року, обіцяв, що мобільний підрозділ буде "прибутковим до 2021 року". Він не пояснював, як планував розгорнути ситуацію, крім випуску нових телефонів з "вау-факторами, щоб залучити споживачів". Однак в минулому році компанія випустила лише Velvet (з корпусом з подвійним екраном) і Wing, з його безглуздим поворотним дисплеєм.

Згадаймо, що LG також раніше демонструвала свій мобільний телефон, який, як очікувалося, дебютує в цьому році. Однак він, швидше за все, буде входити в ультра-преміум-клас, а цього може бути недостатньо для того, щоб зміцнити частку ринку, яка постійно зменшується і, на думку StatCounter, впала до 1,7 відсотка в грудні 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", LG працює над інноваційною технологією. Тепер двері перетворяться в дисплеї і транслюватимуть різні зображення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини