Головна Новини HI-tech технології Вчитися стало краще, вчитися стало веселіше: Viber представив нову функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчитися стало краще, вчитися стало веселіше: Viber представив нову функцію

Розробники впевнені, що новий інструмент буде корисний всім учасникам дистанційного навчання

16 вересня 2020, 14:21
Поділіться публікацією:

Компанія Rakuten Viber продемонструвала оновлення, яке повинно допомогти учням краще засвоювати шкільний матеріал. Суть оновлення полягає у введенні режиму опитування в групових спільнотах і чатах. Про це повідомляє Технофан.

Вчитися стало краще, вчитися стало веселіше: Viber представив нову функцію

Алгоритм створення опитувальника: вибрати чат або спільноту; клікнути на іконку "Створити опитування" в нижній частині екрана; вибрати режим вікторини, ввести необхідні питання і варіанти відповідей; вказати правильну відповідь і клікнути на "Створити".

Учасники опитування отримають можливість бачити кількість респондентів, що приєдналися до дослідження. Правильна відповідь і витрачений на роздуми проміжок часу буде видно тільки після кліка на один із запропонованих варіантів.

Автор опитування буде бачити відповіді кожного респондента лише в групових чатах. При розміщенні опитування в групових спільнотах, творець топіка побачить тільки відсоток правильних відповідей. Новий інструмент, за словами представників Rakuten Viber, "піде на користь" всім учасникам дистанційного навчання.

Поширена в наші дні "карантинна освіта" спонукала розробників месенджера на розробку широкого спектра додаткових інструментів для вчителів, дітей і батьків. Поміж опцій, які планується впровадити, "нагадування" про необхідність виконати те чи інше завдання, стікери і GIF-файли для того, щоб зробити навчальний процес більш захопливим і менш формальним, а також символьні реакції на повідомлення, відеоповідомлення, голосові меседжі й так далі.

Як повідомляло видання "Коментарі", на iPhone припинив працювати Viber.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини