Головна Новини HI-tech технології «Вбивця Starlink»: росіяни показали аналог системи Ілона Маск (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вбивця Starlink»: росіяни показали аналог системи Ілона Маск (ВІДЕО)

Російські науковці намагаються створити аналог супутникової системи Ілона Маска Starlink

20 листопада 2022, 13:45 comments1632
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські інженери на виставці "Аеронет-2035" продемонстрували супутник зв’язку, який має розповсюджувати інтернет тільки на території Російської Федерації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

«Вбивця Starlink»: росіяни показали аналог системи Ілона Маск (ВІДЕО)

Стенд компанії SR Space на виставці в Росії. Фото: з відкритих джерел

Супутник розроблюється приватною компанією SR Space. Керівник підприємства Олег Мансуров зазначає, що наразі існує великий попит на його прилад, який зможе нібито роздавати інтернет зі швидкістю 40 Гбіт/с.

Мансуров стверджує, що це корисний прилад, який врятує економіку Росії та просить надати мільярд російських рублів на запуск двох тестових супутників. Окрім того, для покриття інтернетом усієї території Росії керівник компанії SR Space стверджує, що йому на першому етапі достатньо усього 48 супутників. Нагадаємо, що Starlink Ілона Маска має 3 тис. супутників у небі, які підтримують роботу інтернету по всій планеті, включно з територією, де веде бій ЗСУ.

Наразі самого супутника не існує. На виставці показали лише макет, який в чотири рази менший, ніж майбутній оригінал. Окрім того, Мансуров не надає ніяких креслень або детальних технічних характеристик апарату.

Переглянути відео з майбутнім "вбивцею Starlink" можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські хакери зламали російські кабельні телеканали та запустили іронічне відео з Путіним.

Також "Коментарі" писали про Ілона Маска, який у своєму Twitter провів голосування про розблокування сторінки Дональда Трампа. Більшість віддала свій голос за відновлення сторінки 45 президента США. Сам Трамп відповів, що йому не цікава соцмережа власником якої є Ілон Маск, адже він має свою власну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини