Головна Новини HI-tech технології В Україні створять платформу реєстрів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні створять платформу реєстрів: подробиці

В країні триває цифровізація

19 квітня 2023, 09:39
Поділіться публікацією:

Кабмін ухвалив рішення, згідно з яким пришвидшується цифровізація, а саме — прийнята постанова про створення платформи реєстрів. Вона вже пройшла перевірку спеціалістами Держспецзвʼязку і незабаром буде запущена. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на віцепрем'єра Михайла Федорова.

В Україні створять платформу реєстрів: подробиці

Реєстр майна держслужбовців - один з найвідоміших в Україні

Зараз в Україні діють близько 450 реєстрів, але 80% з них, за словами Михайла Федорова, чутливі до втручання хакерів. Нова платформа буде менш вразлива для цього.

Окрім цього, запевняє Федоров, вона пришвидшить отримання громадянами послуг в онлайн-форматі. Також очікується, що платформа зекономить мільйони гривень коштів, які зараз витрачаються на адміністрування реєстрів. 

"Цифровізуємо. Щоб бігали дані, а не люди", — каже Михайло Федоров.

Тим часом, Росія атакувала Одеську область дронами.

На Донбасі окупанти створили "мобільні групи".

А Путін задумав дві війни, каже експерт.

“Треба розрізняти дві війни, які задумав Путін. Україна — це був елемент його стратегії. Основна війна, він це вже пояснював у листопаді, ведеться з НАТО. Його план був, і це прогнозувала американська розвідка, що Київ впаде за тиждень. Після цього в ареолі цієї перемоги Путін з’явився б на кордонах Балтії та Польщі, розмахуючи своєю ядерною бомбою, і повторив би вже більш переконливий заклик: збирайте манатки та забирайтеся”, — вважає він. - “Путін був за крок від свого грандіозного успіху, але героїчний опір України зламав цей сценарій. За цей рік Захід повернувся до свого колишнього стану. Україна за комір витягнула Захід, який пішов на пенсію, у світову історію”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини