Головна Новини HI-tech технології В Україні проходить унікальна виставка картин створених штучним інтелектом. Виручені гроші підуть на ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні проходить унікальна виставка картин створених штучним інтелектом. Виручені гроші підуть на ЗСУ

Штучний інтелект показав, як він бачить фермерських тварин.

3 листопада 2022, 11:39
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Києві з 1 по 13 листопада проходить виставка картин, яка створена штучним інтелектом. Картини на виставці можна придбати, а виручені кошти з продажу відправлять на харчування ЗСУ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram зоозахисної організації "Відкриті клітки".

В Україні проходить унікальна виставка картин створених штучним інтелектом. Виручені гроші підуть на ЗСУ

Штучний інтелект створив картини. Фото з відкритих джерел

Організатором виставки виступила ГО "Відкриті клітки", члени якої згенерували зображення фермерських тварин, які людина експлуатує у суспільстві. Таким чином, активісти вирішили привернути увагу до проблем з поводженням тварин та допомогти українській армії.

Виставка отримала назву "Тварини очима машини", адже картини були створені за допомогою нейромережі Midjourney. Ця нейромережа за текстовим запитом формує зображення на основі своїх алгоритмів. Таким чином, штучний інтелект показує людям, як він бачить тварин.

Організатори виставки стверджують, що усі картини є унікальними, адже надруковані в одному екземплярі.

Також, зоозахисна організація спільно з громадською організацією "Львівська веганська кухня" закупить рослинні продукти для відправки військовим, котрі не вживають м’яса.

Раніше портал "Коментарі" писав про петицію на сайті президента України про введення вегетаріанських та веганських сухпайків для ЗСУ. Військові записали відеозвернення з поясненнями, чому це для них важливо.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що петиція про введення вегетаріанських та веганських сухих пайків набрала 25 тис. необхідних підписів і потрапила на розгляд до президента України. Військовий Павло Вишебаба говорить, що це допоможе ЗСУ краще харчуватись.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини