В Китаї випустять секс-ляльок зі штучним інтелектом: які особливості у них будуть

Компанія Starpery Technology розробляє секс-іграшки з вбудованим штучним інтелектом, які зможуть реагувати на дії користувача.

Китайська компанія Starpery Technology готується інтегрувати технологію штучного інтелекту в секс-ляльки, щоб покращити досвід користувачів під час використання секс-іграшок. Новий продукт, який буде доступний у жіночій та чоловічій формі незабаром вийде на ринок.

Генеральний директор Starpery Technology Еван Лі заявив, що нова секс-іграшка стане наступною сходинкою в розвитку цієї індустрії. Лі пояснює, що традиційні секс-роботи, які створені з металевого скелета та покриті силіконом зовні, обмежені простими відповідями, яких недостатньо для людини під час їх використання.

За його словами, завдяки використанню технології штучного інтелекту подібного до ChatGPT, секс-модель зможе взаємодіяти з користувачем не лише голосом, але й фізично.

"Нове покоління секс-ляльок, які працюють на моделях штучного інтелекту та оснащені датчиками, можуть реагувати як рухами, так і мовою, значно покращуючи досвід користувача, зосереджуючись на емоційному зв’язку, а не лише на базових розмовних функціях", - сказав Еван Лі.

Starpery Technology очікує, що їх перший прототип секс-ляльки нового покоління з вбудованим штучним інтелектом з’являться на полицях секс-шопів у серпні 2024 року.

Окрім секс-ляльок, Starpery Technology у майбутньому хоче створити роботів, які будуть допомагати людям з обмеженими можливостями та людям похилого віку. Китайська компанія планує випустити першого "розумного сервісного робота" у 2025 році. Крім того, компанія очікує до 2030 року розробити роботів, які будуть виконувати небезпечні для людини види робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про віртуальну модель створену завдяки штучному інтернету, яка заробляє тисячі доларів щомісяця.

Також "Коментарі" писали про McDonald's, який вирішив позбутись своєї програми на основі штучного інтелекту. Як пояснили своє рішення.