В Google Сhrome додадуть нову функцію: що відомо

Chrome поліпшить свою швидкодію

Американська компанія Google розробляє нову функцію для свого популярного браузера. Інформація про це з'явилася на сайті Chromium Gerrit.

Як стало відомо, незабаром користувачі браузера зможуть отримати можливість, завдяки якій можна буде відновлювати закриті вкладки без тимчасових затримок.

Якщо користувач раптом закриє вкладку, то він зможе її швидко відновити, натиснувши спеціальну кнопку. Нещодавно закрита сторінка буде довантажувати з кешу пам'яті браузера, де зберігаються дані, що можуть бути запитані з найвищою ймовірністю.

Відомо, що дана можливість поки не з'явилася у версії Canary. Програмне забезпечення використовує той же механізм, що і кеш прокручування сторінок вперед і назад - BFcache. Це технологія компанії Google, яка дозволяє моментально повертатися до вже переглянутих сторінок. Якщо користувач випадково закриває потрібну вкладку, то браузер не буде видаляти її з пам'яті. Повернувшись на вкладку протягом п'ятнадцяти секунд після закриття, інформація буде довантажувати з кешу, створюючи враження моментального завантаження.

На цей момент нові можливості вже проходять тестування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американській компанії Google вже кілька років розробляють корисну функцію для свого браузера Chrome. Про прийдешнє оновлення розповіли користувачі, які виявили інформацію в файлах браузера. Нова можливість буде укластися у швидкодії Chrome для персональних комп'ютерів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що розробники популярного месенджера WhatsApp випустили нову бета-версію свого додатка. Оновлення вносить зміни в дизайн користувальницького інтерфейсу.