Головна Новини HI-tech технології В "Дії" з'являться нові функції: чого варто очікувати користувачам
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Дії" з'являться нові функції: чого варто очікувати користувачам

Про нові функції оголосив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров

1 лютого 2022, 17:13
Поділіться публікацією:

Міністерство цифрової трансформації оголосило про запуск нових функцій у додатку "Дія". Таку заяву зробив віце-прем'єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час своєї прямої трансляції в Telegram-каналі. Про це повідомляє UA.News.

В "Дії" з'являться нові функції: чого варто очікувати користувачам

Застосунок "Дія" - фото з відкритих джерел

Зазначається, що в "Дії" повинна з'явитися функція, яка надасть можливість громадянам України брати участь в різноманітних опитуваннях та створювати власні петиції. За словами Махайла Федорова, українці зможуть звернутися безпосередньо до органів влади з власними пропозиціями. 

"Ми на Diia Summit 8 лютого запускаємо опитування, як елемент прямої демократії", — сказав Федоров.

Також міністр цифрової трансформації зазначив, що майже 14 млн користувачів додатку "Дія" матимуть змогу взяти участь в опитуваннях. Також Федоров наголосив, що запуск електронних петицій надасть можливість українцям звертатися безпосередньо до міського голови з пропозиціями.

"Ви, наприклад, хочете вирішити питання ям на дорозі рідної вулиці, створюєте петицію, збираєте кілька тисяч голосів у "Дії" від своєї громади. І тоді міський голова по закону забов’язаний особисто відповісти на вашу петицію", — зазначив Федоров.

Як повідомляли раніше "Коментарі", зареєструватись на порталі "Дія" можна двома способами — скориставшись електронним підписом, або ж ідентифікувати свою особу через банк, у якому у вас є відкритий рахунок. Також це можна зробити на порталі "Дія", або ж  встановивши додаток на свій смартфон. І там, і там, процедура відбувається за одним принципом. Доступ до можливостей "Дії" можна отримати за допомогою електронного підпису. Його можна отримати безкоштовно у Приватбанку, Податковій службі або органах МВС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини