Головна Новини HI-tech технології Українській армії передали фронтовий бомбардувальник: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українській армії передали фронтовий бомбардувальник: що відомо

Відремонтований СУ-24М передали Повітряним силам ЗС України

26 травня 2021, 11:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Миколаївський авіаремонтний завод передав до Збройних сил України відремонтований тактичний фронтовий бомбардувальник СУ-24М. Про це повідомляє пресслужба державного концерну "Укроборонпром", до складу якого входить Авіаремонт завод.

Українській армії передали фронтовий бомбардувальник: що відомо

Відремонтований СУ-24 передали Збройним силам України. Фото з відкритих джерел

За їхньою інформацією, під час виконання ремонтно-відновлювальних робіт у бомбардувальника були повністю замінені всі пошкоджені агрегати планера.

Завершивши ремонт, крилату машину підняли в повітря і провели всі необхідні випробування. Після чого передали в підрозділ Повітряних сил Збройних сил України.

Всього, за роки війни в нашій країні було відремонтовано 4 одиниці таких тактичних фронтових бомбардувальників. А також 3 одиниці СУ-24МР (тактичний розвідувальний літак). Останнім часом спостерігається значне збільшення числа польотів на цих машинах. Тільки з початку квітня було проведено, як мінімум три тренування по бойовій підготовці пілотів СУ-24М і Су-24МР.

Для довідки: СУ-24 є тактичним фронтовим бомбардувальником. Його відмінною рисою є крило змінної стріловидності. Даний бомбардувальник призначається для нанесення ракетно-бомбових ударів при будь-яких погодних умовах. Є основним літаком бомбардувальної авіації Повітряних сил Збройних сил України. Перший літак СУ-24 був побудований в 1970 році, а експлуатувати його почали в 1975.

Українській армії передали фронтовий бомбардувальник: що відомо - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Українську військову техніку почали оснащувати новою тепловізійною системою. Також інформувало про те, що "Мотор Січ" поставить на експорт свої лопаті для вертольотів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини