Головна Новини HI-tech технології У YouTube з'явився ролик, який демонструє, як легко можна обманювати людей в інтернеті
commentss НОВИНИ Всі новини

У YouTube з'явився ролик, який демонструє, як легко можна обманювати людей в інтернеті

На відео видно, як зовнішність спікера зазнає змін в лічені миті

4 листопада 2020, 00:05
Поділіться публікацією:








На YouTube набирає популярності відео, яке в якості прикладу демонструє як можна стати жертвою шахраїв у світовій мережі. І мова не йде про обман як такий, просто хлопець наочно показує, на що здатні сучасні ІТ-технології.

У YouTube з'явився ролик, який демонструє, як легко можна обманювати людей в інтернеті

На відео видно, як зовнішність спікера зазнає змін в лічені миті. У хлопця зникають окуляри, потім різко змінюються риси обличчя. Він коментує зміни в зовнішності, розповівши, що його зовнішній вигляд накладено за допомогою комп'ютера і міток, зроблених маркером. В кінці ролика виявляється, що фон теж віртуальний — зображення створене в режимі "хромакей", тобто накладено на зелений екран.

Знявши таке відео, його автори демонструють, наскільки легко за допомогою сучасних технологій можна створити діпфейк або "приміряти" чужу зовнішність.

Відомо, що такі технології давно вже застосовуються для створення персонажів в кінострічках. Наприклад, такий ефект використовувався в серіалі "Гра престолів".


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що французький актор Клод Жиро, відомий за роллю маркіза Філіпа де Плессі-Белльее в серії фільмів про Анжеліку, помер у віці 84 років. Про це у вівторок повідомила газета La Montagne.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини