Головна Новини HI-tech технології В України тепер є офіційна сторінка в Instagram (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В України тепер є офіційна сторінка в Instagram (ФОТО)

15 липня 2021, 13:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В України з'явилася власна офіційна сторінка в популярній соціальній мережі Instagram.

В України тепер є офіційна сторінка в Instagram (ФОТО)

У Украины появилось собственная страница в Instagram. Фото из открытых источников.

Як стало відомо, запуском облікового запису займалося Міністерство закордонних справ України спільно з Українським інститутом. Сторінка ведеться англійською мовою для того, що б залучити, якнайбільше іноземних користувачів і просувати серед закордонної аудиторії позитивний імідж нашої країни.

Перейшовши на цю сторінку, користувачі зможуть дізнатися про популярні туристичні місця України, культурні події, видатних українців і багато іншого про нашу країну.

На сторінку під назвою ukraine.ua вже підписано понад шести тисяч користувачів. На ній налічується вже одинадцять постів.

В України тепер є офіційна сторінка в Instagram (ФОТО) - фото 2

На цей момент Міністерство закордонних справ України та Український інститут розвивають вже три офіційні канали для просування нашої країни у світі — Facebook, офіційний сайт і тепер Instagram.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Apple відкрила свій офіс в Україні. Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров розповів, що дана подія підвищить імідж нашої країни на міжнародній арені. Стало відомо, чим буде займатися компанія. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що Україна увійшла в топ кращих країн для туристичних походів. Даний рейтинг був складений сайтом Save on Energy. Дослідження проводилося на основі декількох факторів. За результатами дослідження, українські землі опинилися відмінним вибором для довгих походів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини