Головна Новини HI-tech технології У Шотландії проектують потяг на водневому паливі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шотландії проектують потяг на водневому паливі

Створення водневого потяга стане центральною темою глобальної конференції COP 26

18 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Амбіції Шотландії щодо більш екологічних залізниць втілюються в життя: водневий потяг стане центральним елементом майбутньої глобальної конференції COP 26. Про це повідомляє видання H2-Viev.

У Шотландії проектують потяг на водневому паливі

Проект поїзда з нульовим викидом, очолюваний Scottish Enterprise і Transport Scotland, буде реалізований шляхом переобладнання колишнього поїзда ScotRail Class 314 для роботи на водневому паливі.

Лінда Ханна, керуючий директор з економічного розвитку Шотландії, заявила про важливість проекту для залізничної галузі Шотландії.

"Ключова мета проекту — надати залізничному ланцюжку поставок можливість розвивати свої навички та поглиблювати свої знання в області застосування технології водневих паливних елементів в пасажирському рухомому потязі, включаючи інфраструктуру подачі водню і заправки"

Перший етап проекту вже завершено компанією Brodie Engineering з Кілмарнока у співпраці з Arcola Energy, яка розробила перший концептуальний дизайн для переходу на електричні паливні елементи.

Університет Сент-Ендрюс буде здійснювати другу фазу проекту з допомогою нового водневого прискорювача, яку він очолює разом з Університетом Стратклайда. Університет також сформує галузеве партнерство для розробки повного системного проектування, установки і демонстрації потяга на водневих паливних елементів на приватній лінії в Шотландії.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайці створили найпотужніший в світі електропоїзд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини