Головна Новини HI-tech технології У роботі сервісів Apple стався збій
commentss НОВИНИ Всі новини

У роботі сервісів Apple стався збій

Згідно зі скаргами, половина користувачів не може зайти до свого облікового запису

12 липня 2021, 19:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В роботі хмарного сервісу iCloud від американської компанії Apple стався збій. Як стало відомо, згідно зі скаргами користувачів більше половини мають проблеми з електронною поштою, а інші не можуть увійти в свій обліковий запис. Також наголошується, загальне уповільнення роботи сервісу.

У роботі сервісів Apple стався збій

Збій в роботі сервісів Apple. Фото з відкритих джерел

Згідно з даними Downdetector проблеми спостерігаються в Європі, Сполучених Штатах Америки та Канаді. Найбільша кількість звітів про помилки зареєстровано в Лондоні, Вашингтоні та Нью-Йорку.

Також іноді спостерігаються проблеми в роботі таких сайтів, як Apple Store, AppStore і Apple News. Користувачі повідомляють, про неможливість входу в свої акаунти, а також уповільнення роботи даних вебсайтів.

На даний момент невідомо, що могло послужити причиною для даних збоїв.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі повідомляло про те, що вебсайт Bitcoin.org піддався масивній DDoS-атаці. Зловмисники повністю заблокували роботу порталу. За розблокування сайту хакери почали вимагати від власників викуп в крітовалюте. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що американська компанія Apple відкрила свій офіс в нашій країні. За допомогою нього компанія буде самостійно здійснювати ввезення власної тваринницької продукції на територію України, а також займатися її розмитненням. Дана подія прокоментував Міністр цифрової інформації Михайло Федоров. Крім того, для українських користувачів з недавнього часу стало доступна підтримка українською мовою. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини