Головна Новини HI-tech технології У Південній Кореї виділять 100 мільйонів доларів на розробку метавсесвіту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Південній Кореї виділять 100 мільйонів доларів на розробку метавсесвіту

У новому метавсесвіті користувачі зможуть створити нову реальність і, навіть, стати власниками унікальних дизайнерських прикрас

28 січня 2022, 10:20
Поділіться публікацією:

Компанія Naver Z у Південній Кореї створила фонд у 100 мільйонів доларів, аби у найближчі місяці закінчать детальну розробку метавсесвіту. Нещодавно вони запустили плагін на базі  Unity, який дозволяє творцям розробляти 2D та 3D-контент для мобільних телефонів, комп’ютерів та пристроїв віртуальної реальності. Тепер кошти з фонду виділять для авторів та розробників, аби завершити революцію у сфері створення віртуального світу. Про це пише видання TechCrunch, передає портал "Коментарі".

У Південній Кореї виділять 100 мільйонів доларів на розробку метавсесвіту

Метавсесвіт розробка. Фото з відкритих джерел

Нині південнокерейський варіант віртуального світу має назву Zepeto і пропонує суміш розваг, ігор та соціальних мереж, що дозволяє користувачам відображати свої селфі в 3D-аватарах, створювати цифрові простори та взаємодіяти з іншими.

"Станом на січень додаток має 20 мільйонів активних користувачів щомісяця в порівнянні з 10 мільйонами в травні 2020 року", -  розповів Руді Лі, головний стратег Naver Z.

За даними розробниками, на сьогодні середній час, який користувачі проводять у розробленому ними метавсесвіті, становить 30 хвилин. Zepeto має користувачів у всьому світі, але особливо серед жінок-підлітків і молодших двадцяти років у Південній Кореї та Китаї. З огляду на цільову демографічну групу, не дивно, що дизайнерські бренди, такі як Gucci і Ralph Lauren, а також знаменитості Blackpink і Selena Gomez, скористалися Zepeto для створення власного брендового цифрового досвіду. Дизайнерські аксесуари, які надзвичайно дорогі для більшості людей у ​​реальному житті, раптом стають доступнішими у віртуальному світі Zepeto. Фонд розробників у розмірі 100 мільйонів доларів дозволить Zepeto диверсифікувати діапазон "метавсесвіту", який він підтримує. Naver Z планує придбати пакет акцій у перспективних студіях за допомогою плагіна Unity для створення 3D-відчуттів на Zepeto, а також роздаватиме грошові винагороди високопотенційним творцям Zepeto за допомогою плагіна. 

Читайте також: Акції компанії Tesla падають, а капітал Ілона Маска зменшується: що відбувається і чому




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини