Головна Новини HI-tech технології У Мережі поширюють підроблену Windws 11: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі поширюють підроблену Windws 11: що відомо

В результаті після установки такої підробленої Windows на пристрій користувача потрапляє набір з різних комп'ютерних вірусів

26 липня 2021, 19:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Мережі поширюють фейковий образ нової Windows 11. Про це повідомили фахівці з "Лабораторії Касперського".

У Мережі поширюють підроблену Windws 11: що відомо

Підроблена Windows 11. Фото з відкритих джерел

За даними компанії, на цей момент, в Мережі активно поширюється файл, який називається 86307_windows 11 build 21996.1 x64 розміром 1,75 гігабайта.

При цьому більшу частину інсталяційний файл займає бібліотека, яка не несе в собі ніякої корисної інформації. Після того як користувач запускає процес установки на екрані комп'ютера з'являється вікно, яке візуально схоже на інтерфейс установки операційної системи від Microsoft. Більш того, в установнику навіть є якесь ліцензійну угоду. Також користувач оповіщається про встановлення деяких сторонніх програм.

В результаті, після установки такої підробленої Windows на пристрій користувача потрапляє набір з різних комп'ютерних вірусів, реклами та небажаного софту. Фахівці з "Лабораторії Касперського" настійно рекомендують завантажувати збірки Windows 11 тільки з офіційного сайту. Для цього потрібно зареєструватися в програмі Windows Insider.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Microsoft збирається випустити ще одну версію для своєї майбутньої операційної системи Windows 11. Про це розповіли представники компанії. Стало відомо, коли її можна буде придбати та те, чим вона буде відрізнятися від інших версій. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що користувачі виявили в новій операційній системі Windows 11 пропажу декількох популярних функцій. Стало відомо, які саме можливості були втрачені в тестовій збірці новинки. Багато користувачів висловили своє розчарування з приводу цього. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини