Головна Новини HI-tech технології У Канаді вперше запущений сервіс підписки на піцу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді вперше запущений сервіс підписки на піцу

Компанія General Assembly Pizza запустила послугу з щомісячною безкоштовною доставкою піци

21 вересня 2020, 01:15 comments1291
Поділіться публікацією:

Перша в світі служба підписки на піцу з'явилася в Канаді і запускається в Торонто. Про це повідомляє Dayly Hive.

У Канаді вперше запущений сервіс підписки на піцу

Відповідно до недавньої заяви, компанія General Assembly Pizza в центрі Торонто запустила нову послугу, пропонуючи безкоштовну доставку додому стопок з чотирьох, шести, восьми або десяти піц за ціною від 39 доларів за замовлення і 9 доларів за піцу. Передплатники зможуть вибрати розмір свого щомісячного стека і піцу. У них є можливість змінити, призупинити або скасувати свою підписку в будь-який час.

На даний момент чотири піци коштують 9,75 доларів за піцу або 39 доларів, шість піц по 9,50 доларів за піцу або 57 доларів, вісім піц по 9,25 доларів за піцу або 74 долари і 10 піц по 9 доларів за піцу або 90 доларів. Піца доставляється до порогу в коробках з регульованою температурою. Також доступна безконтактна доставка і відстеження посилок.

Згідно з повідомленням, General Assembly цієї весни успішно запустила преміальну заморожену піцу, на якій заснована нова модель підписки. Шеф-кухар Курт Мартін, який бере участь в розробці проекту, розповів про його головні принципи.

"Якість їжі і далекоглядність — ось що рухає нашою командою. Будь то на замовлення або заморожена, наша піца повністю ручної роботи, приготовлена ​​шеф-кухарем і спечена ​​в наших цегляних печах ручної роботи, зроблених в Італії"

Згідно з повідомленням, Мартін буде стежити за розгортанням служби передплати, а також за оновленням меню з новими піцами, свіжими інгредієнтами, приділяючи особливу увагу вегетаріанським, плановим стравам і стравам без свинини. На даний момент підписка доступна тільки в Торонто, але плани по розширенню в Онтаріо намічені на наступний рік.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Сінгапурі користувачам Apple Watch будуть платити гроші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини