Головна Новини HI-tech технології Twitter пояснив причини успіху хакерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter пояснив причини успіху хакерів

Хакери спершу атакували невелику групу співробітників компанії, потім переключилися на більш серйозні мішені

31 липня 2020, 11:12
Поділіться публікацією:
Соціальна мережа Twitter дізналась, яким саме чином зловмисникам вдалось здійснити масштабну кібератаку 15 липня. Про це повідомляє інформаційний портал mind.
Як повідомляє компанія у своєму блозі, зловмисники для початку атакували невелику частину співробітників за допомогою фішинг-атаки на їхні мобільні пристрої. Ці працівники не мали доступу до управління акаунтами користувачів.
Після отримання необхідних даних хакерам вдалось проникнути до внутрішньої мережі Twitter. Це дало їм змогу дістатись до тих працівників, які мали доступ до інструментів підтримки акаунтів. І вже використовуючи ці дані, зловмисники змогли зламати 130 облікових записів, опублікувавши повідомлення від імені 45 з них. Хакери, окрім того, відкрили особисте листування на 36 акаунтах, у семи – завантажили архів з особистими даними.
В Twitter додали, що розслідування триває. Компанія також співпрацює з відповідними органами влади, щоб переконатись, що люди, відповідальні за атаку, будуть нести відповідальність.
Для того, щоб краще захистити сервіс, Twitter "значно обмежила доступ до внутрішніх інструментів, щоб забезпечити постійну безпеку акаунтів, доки триває розслідування".
Як повідомляло видання "Коментарі", Twitter почав боротьбу з теоріями змови.

Twitter пояснив причини успіху хакерів



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини