Головна Новини HI-tech технології TikTok обзаведеться власним сервісом електронних платежів
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok обзаведеться власним сервісом електронних платежів

ByteDance подала заявку на створення товарного знака TikTok Payment

30 грудня 2020, 18:27
Поділіться публікацією:
ByteDance, компанія, що стоїть за TikTok, недавно подала заявку на новий товарний знак для "TikTok Payment". Міжнародна класифікація охоплює 36 категорій "Управління фінансовою власністю", які в даний час очікують затвердження.
Примітно, що ця новина з'явилася після того, як компанія побічно виграла платіжну ліцензію у вересні 2020 року, коли вона купила UIPay, щоб розширити свої власні можливості електронних платежів в Китаї. У той час компанія заявила, що придбання допоможе поліпшити її користувальницький досвід за допомогою інших способів оплати, а також буде обслуговувати користувачів інших продуктів і послуг ByteDance.
Крім того, ще в червні 2020 року компанії, що стоїть за популярним додатком для обміну короткими відео, також вдалося отримати три фінансові ліцензії на платежі і страхування третім особам за рахунок придбань і інших засобів. Швидше за все, вони призначалися для розробки і запуску власної платіжної системи, яка, швидше за все, буде першою в її рідній країні, Китаї.
З початку року ByteDance також наймає співробітників по всьому світу для розширення своєї команди, яка буде відповідати за побудову мережі і платформи, яка може надавати рішення для транскордонних платежів. Згідно зі звітом Reuters, компанія навіть подала заявку на отримання ліцензії на цифровий банкінг в таких країнах, як Сінгапур.
Як повідомляло видання "Коментарі", TikTok відновив роботу в країні, в якій був під забороною. Пакистан оголосив про зняття заборони на TikTok після запевнень китайської компанії в тому, що вона буде піддавати цензурі "непристойний і аморальний" контент.

TikTok обзаведеться власним сервісом електронних платежів

TikTok отримає платіжний сервіс. Фото: Droid News



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини