Головна Новини HI-tech технології Tesla потрапила в серйозну ДТП під час зйомок реклами автопілота - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla потрапила в серйозну ДТП під час зйомок реклами автопілота - ЗМІ

Метою ролика було розкриття переваг системи автопілота Tesla

8 грудня 2021, 20:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Електромобіль Tesla потрапив у аварію під час фільмування рекламного ролика. Про це пише видання РБК-Україна.

Tesla потрапила в серйозну ДТП під час зйомок реклами автопілота - ЗМІ

Tesla. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався ще п'ять років тому, проте про подробиці стало відомо лише зараз. Повідомляється, що автомобіль Tesla потрапив у ДТП під час фільмування реклами.

Метою ролика було розкриття переваг   системи автопілота. Проте, як зазначається у матеріалі, вже у першому ж дублі машина зіткнулася з огорожею на дорозі. Внаслідок аварії авто втратило можливість пересування своїм ходом.

ЗМІ передає, що в рекламному ролику електромобіль повинен був за допомогою автопілота правильно проїхати вулицями, а потім, наприкінці своєї поїздки, припаркуватися біля офісу компанії Tesla. При цьому заявлялося, що система самостійно обирає оптимальний маршрут, аналізуючи ситуацію на дорозі, проте насправді електромобіль пересувався заздалегідь заданим маршрутом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ринкова капіталізація Apple піднялася до рекордного рівня. Стало відомо, скільки тепер коштує компанія. Акції Apple зросли у ціні на кілька відсотків. Таке зростання може бути пов'язане зі збільшенням плану з постачання смартфонів.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в NASA змогли повністю полагодити космічний телескоп Hubble після серйозного збою. У жовтні цього року через неполадки із синхронізацією внутрішніх комунікацій, всі наукові інструменти обсерваторії вийшли з ладу. На цей момент всі вони повернулися до роботи і Hubble повністю готовий до нових досліджень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини