Головна Новини HI-tech технології Тайванська компанія представить бюджетний ігровий чипсет
commentss НОВИНИ Всі новини

Тайванська компанія представить бюджетний ігровий чипсет

Чіпсет Helio G95 включає два процесори Cortex-A76 і шість процесорів з низьким енергоспоживанням Cortex-A55

2 вересня 2020, 14:13
Поділіться публікацією:

Тайванська компанія MediaTek анонсувала свій останній набір мікросхем серії G і "наймогутніший чіп для смартфонів, орієнтований на ігри", Helio G95. Восьмиядерний чіп включає два процесори Cortex-A76 з тактовою частотою 2,05 ГГц і шість процесорів з низьким енергоспоживанням Cortex-A55. Пристрій працює в парі з графічним процесором ARM Mali-G76 MC4 з тактовою частотою 900 МГц. Про це повідомляє Neowin.

Тайванська компанія представить бюджетний ігровий чипсет

Оновлена версія Helio G90 підтримує до чотирьох камер з роздільною здатністю до 64 МП, кодування / декодування відео 4K 30 кадрів в секунду і вбудований блок обробки AI (APU) для розширених функцій камери AI. Чіп також підтримує дисплеї HDR10. MediaTek зазначає, що Helio G95 на 5% швидше Helio G90T в тесті CPU AnTuTu і пропонує 8%-ве збільшення результатів GPU в тесті Manhattan 3.0.

Інші примітні особливості чіпа включають підтримку поліпшеної ігрової технології MediaTek HyperEngine, яка оптимізує різні аспекти ЦП, графічного процесора та оперативної пам'яті, а також можливість підключення для забезпечення найкращого ігрового процесу. MediaTek стверджує, що завдяки функції відображення AI Super Resolution її чіп Helio G95 може заощадити до 75% пропускної здатності мережі при потоковій передачі контенту з роздільною здатністю до 720p з Netflix, Prime Video і Hotstar. На відміну від деяких інших недавніх запусків від MediaTek, Helio G95 підтримує тільки з'єднання 4G.

MediaTek заявляє, що перші смартфони з новим чіпом Helio G95 повинні з'явитися на ринку в вересні.

Як повідомляло видання "Коментарі", смартфони Xiaomi отримають нову корисну функцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини