Головна Новини HI-tech технології Святе місце порожнім не буває: великі компанії намагаються заповнити нішу після відходу Huawei
commentss НОВИНИ Всі новини

Святе місце порожнім не буває: великі компанії намагаються заповнити нішу після відходу Huawei

Виробники Android-смартфонів збільшили закупівлі чіпів, намагаючись витіснити Huawei

5 листопада 2020, 10:53
Поділіться публікацією:

Виробники Android-смартфонів, а саме Samsung, Xiaomi, OPPO і vivo збільшили закупівлі чіпів. Вони прагнуть зайняти місце на ринку, звільненому Huawei під тиском США. Щоквартальні замовлення на чіпи для ЖК-драйверів вже перевищили суму, яку китайський телекомунікаційний гігант зазвичай закуповував в цьому кварталі, поки не потрапив під санкції.

Святе місце порожнім не буває: великі компанії намагаються заповнити нішу після відходу Huawei

ФОТО: Полемика

Деякі постачальники датчиків освітлення також повідомляють, що китайські виробники мобільних пристроїв активно збільшують запаси цих компонентів, намагаючись збільшити свою частку на внутрішньому і зовнішньому ринках смартфонів. Виробники смартфонів з операційною системою Android можуть зіткнутися з необхідністю серйозного коригування інвентарю. Тобто позбутися всього, що не допоможе збільшити їх присутність на ринку.

Очікується, що таке коригування запасів може статися в середині лютого 2021 року, коли завершиться святкування Нового року в Китаї. Тоді стане зрозуміло, наскільки успішними будуть спроби компаній скористатися ситуацією навколо Huawei.

Як повідомляло видання "Коментарі", операційна система Huawei стане доступна для старих моделей смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини