Стало відомо, скільки заробила популярна гра Pokemon GO за весь час свого існування

Аналітики розповіли, скільки разів користувачі скачували цю гру

Стало відомо, скільки компанія Niantic заробила на своїй Free-to-play грі Pokemon GO для мобільних пристроїв. Про це повідомляє аналітична компанія Sensor Tower.

Згідно з даними компанії, тільки за перший квартал цього року дохід Niantic від відеоігри склав 641 мільйон доларів. До слова, це більше на 30%, ніж дохід за аналогічний період минулого року.

За п'ять років з моменту виходу гри вона заробила понад 5 мільярдів доларів.


Як стало відомо, за весь час найбільше гра заробила грошей в таких країнах, як Сполучені Штати Америки (34% від доходу), Японія (32%) і Німеччина (5,4%).

Зазначається, що користувачі Android пристроїв принесли компанії 52,8% доходу, а користувачі iOS гаджетів - 47,2%. За весь час існування гру завантажили понад 600 мільйонів разів.

Для довідки: Free-to-play - це система монетизації, а також спосіб поширення відеоігор. Вона надає можливість для користувача безплатно встановлювати та грати у гру.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що безплатне оновлення до нової Windows 11 буде обмеженим за часом. У компанії розповіли про терміни дії пропозиції, а також про те, хто зможе встановити безплатно нову операційну систему. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в популярній соціальній мережі Instagram з'являться платні функції.

За словами інсайдерів, у додатку з'явиться можливість публікувати та переглядати платний контент. Можливість буде реалізована у вигляді підписки. На цей момент представники компанії не називають дату виходу оновлення, яке додасть у соцмережу ці функції. Детальніше про це читайте в нашій статті.