Головна Новини HI-tech технології США оновили правила нічного використання дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

США оновили правила нічного використання дронів

Більш м'які правила торкнулися в основному маленьких дронів, в рідкісних випадках деяких великих

29 грудня 2020, 18:06
Поділіться публікацією:
Федеральне управління цивільної авіації (FAA) заявило в понеділок, що малим дронам буде дозволено літати над людьми вночі в Сполучених Штатах, що стане значним кроком на шляху їх використання для масових комерційних поставок.
FAA заявило, що його довгоочікувані правила для дронів, також відомих як безпілотні літальні апарати, вирішуватимуть проблеми безпеки, вимагаючи в більшості випадків технології віддаленої ідентифікації, що дозволяє ідентифікувати їх з землі.
Раніше нічні польоти безпілотників обмежувалися операціями над людьми, які брали безпосередню участь у їх управлінні, перебували під критою конструкції або всередині стаціонарного транспортного засобу.
Правила наберуть чинності через 60 днів після публікації в федеральному реєстрі в січні. У виробників дронів буде 18 місяців, щоб почати виробництво дронів з Remote ID, а у операторів буде додатковий рік для надання Remote ID.
Існують і інші, більш складні правила, які дозволяють працювати вночі і в деяких випадках над людьми для більших дронів.
"Нові правила відкривають шлях для подальшої інтеграції дронів в наш повітряний простір за рахунок вирішення проблем безпеки. Вони наближають нас до того дня, коли ми будемо більш регулярно спостерігати операції дронів, такі як доставка посилок", — сказав адміністратор FAA Стів Діксон.
Компанії прагнуть створити парк дронів, щоб прискорити доставку. У Сполучених Штатах зареєстровано понад 1,7 мільйона дронів і 203 000 віддалених пілотів, сертифікованих FAA. FAA заявило, що для роботи в нічний час дрони повинні бути обладнані вогнями запобігання зіткнень. Остаточні правила дозволяють операції з рухомими транспортними засобами при деяких обставинах.
Як повідомляло видання "Коментарі", британська армія тестує нові дрони.

США оновили правила нічного використання дронів

Нові правила використання дронів. ФОТО: Daily Times



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини