Головна Новини HI-tech технології Спеціальний додаток дасть можливість створювати двійників
commentss НОВИНИ Всі новини

Спеціальний додаток дасть можливість створювати двійників

Унікальна система створення двійників була навчена за допомогою десятків тисяч фотографій

1 грудня 2020, 14:02
Поділіться публікацією:
Якщо вас турбують компанії, які розробляють технології з розпізнавання облич або сталкери, які видобувають ваші онлайн-фотографії, новий інструмент під назвою Anonymizer може допомогти уникнути цих проблем.
Додаток було створено компанією Generated Media, стартапом, який надає зображення, створені за допомогою штучного інтелекту, клієнтам, починаючи від розробників відеоігор, що створюють нових персонажів, і закінчуючи журналістами, які захищають особистість джерел. Компанія заявляє, що створила Anonymizer як "корисний спосіб продемонструвати корисність синтетичних медіа".
Система була навчена на десятках тисяч фотографій, зроблених в студії Generated Media. Зображення передаються в генеративні змагальні мережі (GAN). Вони створюють нові зображення, протиставляючи один одному дві нейронні мережі: генератор, який створює нові зразки, і дискримінатор, який перевіряє, чи виглядають вони реальними. Цей процес створює цикл зворотного зв'язку, який в кінцевому підсумку призводить до створення реалістичних фотографій профілю. Зображення позначаються, класифікуються і додаються в набір навчальних даних.
Щоб використовувати анонімайзер в комерційних цілях, необхідно купити ліцензію, але цей інструмент можна використовувати безкоштовно в особистих цілях за умови, що ви не порушуєте умови. Просто завантажте чітке фото вашого обличчя, що дивиться прямо перед собою, і система видасть сітку з 20 двійників. Потім ви можете вибрати той, який схожий на вас найбільше, і використовувати його замість профілів в соціальних мережах, сканованих подібними Clearview AI.

Спеціальний додаток дасть можливість створювати двійників

ФОТО: Ferra.ru



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини