Головна Новини HI-tech технології Sony готується представити новий проєкт дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

Sony готується представити новий проєкт дронів

Новий проєкт Sony тісно пов'язаний з робототехнікою і штучним інтелектом

11 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:








В останні роки дрони стали дуже поширені для всіх видів використання, від військових до цивільних. Деякі дрони живляться від систем штучного інтелекту, що дозволяє їм працювати без контролю людини. Інші дрони керуються дистанційно, і їм потрібен контроль з боку оператора. Sony анонсувала новий проект дронів під брендом Airpeak, який, за повідомленнями компанії, відноситься до області робототехніки з штучним інтелектом.

Sony готується представити новий проєкт дронів

ФОТО: 24Gadget

Sony надає дуже мало реальної інформації про те, що будуть з себе представляти дрони під брендом Airpeak. Повідомляється про те, що бренд відображає прагнення компанії внести свій вклад у створення "безпрецедентної цінності" з використанням технологій візуалізації і зондування.

Airpeak прагне підтримувати творчий потенціал авторів відео "в максимально можливій мірі", вносячи свій внесок в розвиток індустрії розваг і підвищуючи ефективність і економію в різних секторах. Airpeak обіцяє просувати проєкт, який дозволить використовувати дрони з високим рівнем безпеки і надійності в середовищах, де в минулому це було складно.

Sony заявляє, що опублікує додаткову інформацію, коли вона буде доступна на веб-сайті Airpeak. В даний час проєкт планується запустити навесні 2021 року. Sony відзначає, що скоро буде шукати партнерів в професійній сфері для спільної роботи над проєктом.


Як повідомляло видання "Коментарі", дрони піднімуть вишки 5G в стратосферу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини