Головна Новини HI-tech технології SMS вже не в моді: Xiaomi експериментує з революційним способом відправки повідомлень
commentss НОВИНИ Всі новини

SMS вже не в моді: Xiaomi експериментує з революційним способом відправки повідомлень

На цей момент залишається невідомим, в які смартфони буде інтегрована функція 5G-повідомлень

20 серпня 2020, 13:09
Поділіться публікацією:

З появою 5G класична система SMS буде замінена новою, більш досконалою та повною системою обміну повідомленнями 5G. Новий спосіб спілкування з меншою кількістю обмежень вже почав поширюватися на різні пристрої Xiaomi. Про це повідомляє Xiaomist.

SMS вже не в моді: Xiaomi експериментує з революційним способом відправки повідомлень

По всій видимості, "повідомлення 5G" доступні тільки на одному пристрої Xiaomi під китайським ПЗУ MIUI 12. Завдяки цьому нова система обміну повідомленнями дасть можливість користувачам одночасно відправляти не тільки довші тексти, але також зображення, аудіо, відео, смайли або навіть контакти.

Сама по собі ця нова функція активована за замовчуванням на всіх сумісних пристроях. Навіть в тому випадку, якщо вона не робить це автоматично, її активація буде проведена з розділу мобільних мереж MIUI. Нові повідомлення 5G надходять на пристрої Xiaomi.

На цей момент точно невідомо, в які пристрої буде інтегрована ця нова функція обміну повідомленнями 5G. Очікується, що це буде відбуватися на всіх смартфонах, що підтримують мережі 5G.

Нова опція доступна тільки для китайського ПЗУ MIUI 12. Ще невідомо, чи буде в майбутньому цей новий тип обміну повідомленнями реалізований за межами Китаю.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила мініатюрну ігрову приставку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини