Головна Новини HI-tech технології Samsung зніме високоякісний фільм за допомогою смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Samsung зніме високоякісний фільм за допомогою смартфонів

Фільм "Незайманий" оповідає про закоханих, які були розлучені пандемією

18 вересня 2020, 10:52
Поділіться публікацією:

Згідно з корейськими ЗМІ, Samsung Electronics незабаром випустить фільм під назвою "Untact" ("Незайманий"), який буде повністю знятий на недавно випущену лінійку смартфонів Samsung Galaxy. Більш того, за допомогою камер Samsung Galaxy Note 20 ultra і Galaxy S20 ultra цей фільм буде записаний в роздільній здатності 8K. Про це повідомляє видання Phone World.

Samsung зніме високоякісний фільм за допомогою смартфонів

"Незайманий" — фільм про типові корейські романи, знятий режисером Кім Джі Уном. Він уже відомий серед фанатів такими фільмами жахів, як "Я бачив диявола" і "Повість про двох сестер". У головних ролях в цьому фільмі відомі корейські актори Кім Го Ин і Кім Чжу Хун.

Samsung підтвердив, що в деяких унікальних сценах можуть використовуватися нові технології. Мета створення фільмів — просувати можливості флагманів Samsung і їх здатність записувати відео з роздільною здатністю 8K.

"Незайманий" не схожий на типові фільми жахів. У фільмі автори висвітлили недавню ситуацію з COVID-19. Фільм розповідає про двох закоханих, які не можуть зустрітися один з одним через ізоляцію.

Крім того, у двох місцях Сеула, званих Сеонгсу-дон і Йоннам-дон, Samsung планує відкрити 8K Cinema в наступному місяці. У цих двох кінотеатрах корейський художник розмістить короткометражний фільм на своїх екранах 8K QLED.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung продала свій завод китайцям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини