Samsung випустить нову версію свого браузера для смартфонів: що нового (ФОТО)

Бета-версія браузера стала доступною для скачування

Samsug оголосила про вихід бета-версії браузера Samsung Internet 15.0. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Як стало відомо, що бету браузера для смартфонів, який знаходиться на третьому місці за популярністю, користувачі вже зараз можуть завантажити з магазинів додатків Google Play і Galaxy Store. Нова версія браузера перейшла на використання Chromium 90.

Для довідки: Попередня 14-та версія Samsung Internet базується на движку Chromium 87.


У новинці розробники приділили увагу поліпшенню конфіденційності. Зазначається, що новий захист від створення цифрових відбитків (цей метод відстежує використання мережі для визначення інформації про користувача) і функція видалення інформації, яку браузер зберіг на пристрої, можуть давати точне уявлення про ці дані.

Крім того, тепер, коли користувач активує можливість "секретного" режиму, Samsung Internet залишатиметься в ньому за замовчанням, не вимагаючи активації при кожному вході.

Також програмісти додали віджет для основного екрану, який буде спрощувати пошук необхідної інформації.

Вихід новинки запланований вже на кінець цього літа.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Google розробляє нову функцію для свого браузера Chrome. За допомогою нової технології користувачі зможуть миттєво відкривати закриті вкладки. Стало відомо, як буде працювати така функція. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в компанії Google перестануть випускати оновлення для однієї з версій операційної системи Android.

Останнє оновлення для неї користувачі зможуть отримати вже найближчим часом. Стала відома, причина такого рішення. Так, на ґаджетах, які працюють під управлінням цієї операційки, можуть нестабільно працювати нові додатки і сервіси.