Прихована функція Viber, про яку повинен знати кожен

Ця можливість буде знахідкою для тих, хто хоче зберегти листування

Месенджери стали невіддільною частиною життя сучасної людини, а найбільш популярним із них є Viber. Його використовують не тільки для особистого спілкування, а й для ведення ділових листувань. Тому багато власників акаунтів дорожать інформацією. Про способи, як зберегти листування в Viber, розповіли в профільному блозі про месенджер.

Для того, щоб зберігати повідомлення, потрібно ввімкнути опцію резервного копіювання. Користувачеві потрібно увійти в "Налаштування" - "Конфіденційність", натиснути "Обліковий запис" - "Створення резервних копій" - "Створити резервну копію". Потім потрібно обрати періодичність, з якою будуть зберігатися дані. Резервна копія буде розташовуватися в хмарному сховищі.

Існує ще спосіб збереження листувань. Власникам смартфонів з Android потрібно перейти в "Налаштування", клікнути "Виклики й повідомлення", а потім обрати "Надіслати історію". Додаток запросить адресу електронної пошти, на яку буде відправлена потрібна інформація.

Власники iPhone можуть зберегти листування аналогічно першому способу. Ці дані будуть збережені в iCloud.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що iPhone має безліч різноманітних корисних і неочевидних функцій, з якими, як показує практика, знайомі лише найдосвідченіші користувачі. Ці функції можуть зробити використання пристрою зручніше або навіть цікавіше.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати про секретні можливості месенджера Telegram, такі як захист паролем, прискорення аудіоповідомлень, відкладені повідомлення та інші цікаві функції.