Головна Новини HI-tech технології Повністю електричний літак Rolls-Royce здійснив перший політ
commentss НОВИНИ Всі новини

Повністю електричний літак Rolls-Royce здійснив перший політ

У компанії планують, що Spirit of Innovation зможе розвивати швидкість до 480 км / год

29 вересня 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Літак Spirit of Innovation здійснив перший політ тривалістю 15 хвилин. Rolls-Royce стверджує, що одномісний літак наділений "найбільш ємною акумуляторною батареєю, коли-небудь створеною для літака". Про це пише Hi Tech.

Повністю електричний літак Rolls-Royce здійснив перший політ

Літак, фото з відкритих джерел

Очікується, що літак зможе встановити світовий рекорд швидкості. У компанії планують, що Spirit of Innovation зможе розвивати швидкість до 480 км / год. Потужність двигуна літака становить 400 кВт (близько 544 кінських сил).

Британська компанія Rolls-Royce, відома в авіаційній галузі своїми двигунами, повідомила, що її повністю електричний літак Spirit of Innovation здійснив перший політ тривалістю 15 хвилин.

Розроблена для Spirit of Innovation електрична силова установка знайде застосування в повністю електричному пасажирському літаку для приміських польотів, що розробляється Rolls-Royce спільно з Tecnam для Wideroe, найбільшої регіональної авіакомпанії в Скандинавії. Партнери планують, що він буде готовий до комерційної експлуатації в 2026 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", Rolls-Royce отримав неймовірний тюнінг.

Нагадаємо, за ціною одного будинку: Rolls-Royce представив новий розкішний автомобіль. Генеральний директор британського виробника розкішних автомобілів Rolls-Royce заявив, що попит повертається до норми. Компанія випустила новий автомобіль, який коштує дорожче, ніж середній будинок у Великобританії.

Виступаючи в середу на презентації нового Rolls-Royce Ghost, Торстен Мюллер-Отвос сказав BBC, що попит зараз "більш-менш повернувся до норми" в Азії, Європі та на Близькому Сході.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://hi-tech.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини