Головна Новини HI-tech технології Panasonic разорвала договор известным производителем солнечных панелей
commentss НОВИНИ Всі новини

Panasonic разорвала договор известным производителем солнечных панелей

Японская и китайская компании собирались вместе изготовлять солнечные панели, но сотрудничество не состоялось

31 липня 2020, 15:50
Поділіться публікацією:

Panasonic випустила прес-реліз, в якому повідомила про скасування всіх домовленостей з китайським виробником сонячних панелей компанією GS Solar. Більш того, Panasonic не виключає “можливість судового переслідування GS Solar за порушення договору". Компанія GS Solar понад десять років випускає недорогі сонячні панелі і її союз з Panasonic обіцяв багато цікавого для економних будівельників домашніх сонячних ферм. На жаль, не вийшло. Про це повідомляє видання Portaltele.

Panasonic разорвала договор известным производителем солнечных панелей

Договір про створення спільного підприємства між Panasonic і GS Solar був підписаний в середині травня минулого року. У новому СП китайської компанії повинно було належати 90% акцій, а Panasonic – 10%. Обидві компанії випускають сонячні панелі на осередках одного типу – з гетеропереходів, які поєднують фотоелектричні елементови на основі аморфного та монокристалічного кремнію. Це надає їм такі властивості, як висока ефективність перетворення і стійкість до коливань температур.

Спільне підприємство Panasonic і GS Solar мало розташовуватися в Японії, а його виробничою базою мав стати малайзійський завод Panasonic або компанія Panasonic Energy Malaysia. Як сьогодні повідомляє Panasonic, компанія GS Solar не виконала домовленостей, передбачених торішнім угодою. Причому японці навіть зробили знижку на пандемію коронавіруса, але належної реакції від китайської сторони вони так і не дочекалися.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony представить телевізори для ігрової консолі наступного покоління.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини