Головна Новини HI-tech технології OPPO розробила унікальну систему навігації для смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

OPPO розробила унікальну систему навігації для смартфонів

Алгоритм відображає місця розташування користувачів, вимірюючи відстань між станціями мережі в реальному часі

24 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Компанія OPPO анонсувала свій новий алгоритм високоточного позиціонування власної розробки. Технологія називається кінетичним позиціонуванням в реальному часі (RKP) і вона дозволяє навігаційним системам смартфонів визначати координати користувача з точністю до одного метра. Про це повідомляє GIZMochina.

OPPO розробила унікальну систему навігації для смартфонів

OPPO представила навігаційну систему

Згідно зі звітом GizArena, в новій технології алгоритм відображає місця розташування користувачів, вимірюючи відстань між станціями мережі в реальному часі, щоб отримати точні свідчення. Ця система не зовсім нова, оскільки спочатку вона використовувалася на промисловому рівні, де використовувалися великі і складні системи. Таким чином, в той час вона не підходила для смартфонів.

Але тепер OPPO розробила просунутий алгоритм, який використовує інформацію від існуючих датчиків смартфонів, включаючи акселерометри і гіроскопи, для підвищення точності позиціонування. Ще одна перевага цієї системи — зменшення перешкод сигналу. В даний час запатентована технологія китайського технологічного гіганта знаходиться на стадії комерціалізації, тому можна очікувати, що вона з'явиться в майбутніх смартфонах OPPO в 2021 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO представила новий бюджетний смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини