Головна Новини HI-tech технології Операційна система Huawei стане доступною для старих моделей смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Операційна система Huawei стане доступною для старих моделей смартфонів

Нове програмне забезпечення HarmonyOS 2.0 буде доступне на смартфонах в першому кварталі 2021 року

7 жовтня 2020, 15:32
Поділіться публікацією:

Минулого місяця на конференції розробників Huawei компанія офіційно представила HarmonyOS 2.0, а також заявила про свій намір використовувати нову версію власної операційної системи на смартфонах. Про це повідомляє видання Droid News.

Операційна система Huawei стане доступною для старих моделей смартфонів

HarmonyOS 2.0 з'явиться на старих смартфонах

Тепер в мережу просочився новий звіт про адаптацію HarmonyOS для смартфонів Huawei та Honor на базі чипсета. У ньому говориться, що Kirin 9000 буде першим, хто отримає вигоду від оновлення, яке містить майбутню лінійку Huawei Mate 40.

Після цього наступним в черзі, хто отримає нову операційну систему, стане Kirin 990 5G, який працює в серіях Huawei Mate 30, P40, Mate Xs, Nove 6 5G і Honor 30. Однак очікується, що не всі ці пристрої отримають оновлення.

У третьому пакеті оновлення HarmonyOS буде розгорнуте на пристроях, що працюють на Kirin 990 4G, Kirin 985 і деяких пристроях від Kirin 820 SoC. У четвертій партії всі інші пристрої на раніше згаданих чипсетах, а також на Kirin 980 отримають оновлення. Нарешті, телефони, оснащені Kirin 810 і Kirin 710, отримають нову версію операційної системи.

Примітно, що в списку немає пристроїв на базі чипсета Kirin 970, в який входять серії Huawei Mate 10, P20 і кілька інших пристроїв. Список, схоже, підтверджує, що оновлення також буде доступно для старіших моделей смартфонів.

Раніше компанія повідомляла, що планує випустити до грудня бета-версію HarmonyOS 2.0 виключно для розробників. Після перших тестів програмне забезпечення буде доступно для декількох смартфонів в першому кварталі 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei відкриє код доступу для HarmonyOS.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини