Головна Новини HI-tech технології Нова ініціатива Microsoft допоможе подолати безробіття
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова ініціатива Microsoft допоможе подолати безробіття

Компанія Microsoft допоможе поширити цифрові навички серед приблизно 25 мільйонів осіб

1 липня 2020, 13:30 comments1137
Поділіться публікацією:

У відповідь на глобальну економічну кризу, викликану пандемією COVID-19, компанія Microsoft оголосила про нову глобальну ініціативу у галузі професійних навичок. Її мета — до кінця 2020 року допомогти поширити цифрові навички серед, приблизно, 25 мільйонів людей по всьому світу. Про це повідомляє інформаційний ресурс HRKatha.

Нова ініціатива Microsoft допоможе подолати безробіття

Оскільки весь світ зробив стрибок у віртуальне середовище, цифрові навички стануть найбільш затребуваними. Крім допомоги людям в отриманні доступу до нових робочих місць, це буде важливим кроком у прискоренні економічного зростання. Об'єднуючи існуючі і нові ресурси від LinkedIn, GitHub і Microsoft, ця нова ініціатива дозволить людям займати  робочі місця, які користуються попитом та покращити свій матеріальний стан. Ініціатива буде включати використання даних з економічного графіка LinkedIn для визначення потрібних робочих місць.

Безкоштовний доступ до шляхів навчання і контенту від LinkedIn Learning, Microsoft Learn і GitHubLearning Lab допоможе людям розвинути необхідні навички. Більше того, доступ до недорогих сертифікатів Microsoft і безкоштовним інструментів для пошуку роботи в LinkedIn допоможе цим людям у їх пошуках роботи.

На додаток до вищесказаного, Microsoft жертвує грошові гранти в розмірі 20 мільйонів доларів, щоб допомогти некомерційним організаціям по всьому світу підтримати людей, які найбільше цього потребують. Компанія також зобов'язується використовувати свій економічний графік LinkedIn для допомоги уряду по всьому світу.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Microsoft припинила підтримку популярного ігрового сервісу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини