Головна Новини HI-tech технології Неймовірно: У США презентували найсучасніший ударний бомбардувальник (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірно: У США презентували найсучасніший ударний бомбардувальник (ВІДЕО)

Особливий акцент при розробці було зроблено на дальності радіусу дії бомбардувальника, проте конкретні деталі щодо цього є засекреченою інформацією.

23 грудня 2022, 05:35 comments1134
Поділіться публікацією:








Нортроп Грумман B-21 "Рейдер" (Northrop Grumman B-21 Raider) — це перспективний американський стратегічний бомбардувальник нового покоління, що розробляється компанією Northrop Grumman у рамках програми Long Range Strike Bomber.

Неймовірно: У США презентували найсучасніший ударний бомбардувальник (ВІДЕО)

Бомбардувальник Northrop Grumman B-21 Raider/ Фото: скріншот

Передбачається, що літальний апарат, який створюється на основі передових технологій, буде наділений значним бомбовим навантаженням та малопомітністю. Відомо, що він може нести як звичайні боєприпаси, так і термоядерну зброю. Крім цього, повідомляється, що бомбардувальник зможе нести і проектовані та перспективні системи озброєння (таємна зброя, яка знаходиться на даний момент на етапі розробки), оскільки спочатку в основу проектування B-21 було закладено принципи "відкритої архітектури".

Особливий акцент при розробці було зроблено на дальності радіусу дії бомбардувальника, проте конкретні деталі щодо цього є засекреченою інформацією.

Для найсучаснішого бомбардувальника передбачена аеродинамічна схема "літюче крило", яка дозволяє істотно зменшити ефективну площу розсіювання і, як наслідок, знизити помітність радіолокації літального апарату. Перший політ інноваційного B-21 Raider очікується у 2023 році, а прийняття на озброєння у 2026-2027 роках.

ВПС США планують отримати не менше 149 одиниць B-21 "Рейдер" для заміни існуючого парку стратегічних бомбардувальників та розширення його під майбутні потреби.

Перший прототип найсучаснішого в світі бомбардувальника був показаний публіці на початку грудня 2022 року, перед одним з комлексів  ВПС США у Каліфорнії.

Раніше "Коментарі" писали про те, що новий американський винищувач розбився під час посадки (ВІДЕО). На щастя, пілотові вдалося врятуватися — він швидко оцінив ситуацію, що склалася, і встиг катапультуватися. Інцидент стався на авіабазі Військово-морських сил США Форт-Уерт під час горизонтальної посадки винищувача. Причини аварії встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування.

Читайте також: У 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад $600 тисяч (ФОТО). Фотографії суперкарів, якими володіє молодий українець, облетіли багато соцмереж та журналістів вирішили дізнатися, звідки у хлопця гроші на такий значний автопарк.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини