Головна Новини HI-tech технології Небезпечно для життя: Airbnb заборонить бронювання приміщень на Хеллоуїн
commentss НОВИНИ Всі новини

Небезпечно для життя: Airbnb заборонить бронювання приміщень на Хеллоуїн

Обмеження введені через рік після того, як на орендованій квартирі стався інцидент зі стріляниною

3 жовтня 2020, 08:02
Поділіться публікацією:

Airbnb заборонить бронювання на одну ніч в США і Канаді під час Хеллоуїна. Платформа була стурбована тим, що під час свята нерухомість орендувалася для великих домашніх вечірок. Про це повідомляє BBC.

Небезпечно для життя: Airbnb заборонить бронювання приміщень на Хеллоуїн

Представник компанії сказав, що дії були розроблені, щоб "допомогти захистити" суспільство від Covid. Гості та господарі, чиї бронювання були скасовані, отримають компенсацію, а служба підтримки Airbnb чергуватиме протягом вихідних для відповіді на скарги.

Компанія заявила, що також встановить більш суворі обмеження на бронювання на дві і три ночі, оскільки воно може створити підвищений ризик для вечірок. Також будуть "значно розширені" обмеження на бронювання в останню хвилину для гостей, які не мають позитивних відгуків на Airbnb. Якщо гості порушать правила, вони будуть виключені з онлайн-майданчику Airbnb або притягнуті до суду.

Дані заходи були вжиті через рік після смертоносної стрільби в орендованому приміщенні Airbnb в Орінду, Каліфорнія. Тоді п'ять людей загинули на несанкціонованій вечірці на честь Хеллоуїна. У свою чергу Airbnb заявила, що причиною обмежень була реакція на Covid-19. Компанія також запевнила, що хоче "внести свій вклад в захист здоров'я населення Північної Америки в цей конкретний момент".

Як повідомляло видання "Коментарі", Airbnb скорочує близько 25% співробітників через пандемію коронавируса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини