Головна Новини HI-tech технології Названі найкращі винаходи 2021 року: що увійшло до списку
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найкращі винаходи 2021 року: що увійшло до списку

Американський щотижневий журнал Time назвав 100 найкращих винаходів поточного року: що опинилося у списку

21 листопада 2021, 11:45
Поділіться публікацією:

Світ розвивається дуже стрімко, щороку з'являються дивовижні технології та винаходи, покликані спростити та урізноманітнити життя людини. Американський журнал Time склав список найяскравіших винаходів 2021 року.

Названі найкращі винаходи 2021 року: що увійшло до списку

Найкращі винаходи 2021 року (фото з відкритих джерел)

У щорічний список потрапили ґаджети, технології та винаходи, відібрані за категоріями. Так, у розділі "Додатки та софт" опинилася нова пошукова система Neeva, яка стає все популярнішою завдяки функції "Без реклами та трекерів". Також до списку увійшла програма тривожної кнопки Subdial та інтерактивна карта MTA Live Subway Map.

У категорії "VR і AR" опинилися смарт-окуляри доповненої реальності Lenovo ThinkReality A3 Smart і Qualcomm Snapdragon XR2, які мають множинні корисні для роботи функції.

Серед споживчої електроніки найкращими ґаджетами виявилися унікальний цифровий фотоапарат Paper Shoot Camera, смартфон Samsung Galaxy Z Flip3 (нова інкарнація смартфона-розкладачки корейської компанії) та модульний ноутбук Framework Laptop.

До списку найкращих винаходів у сфері охорони здоров'я експерти зарахували вакцини від COVID-19 та малярії.

Також до рейтингу кращих винаходів 2021 року потрапив робот-пилосос Roborock S7, телевізори LG G-серії та футуристичні кросівки від Adidas і Nike.

Нагадаємо, XXI століття – століття прогресу. Вчені не перестають дивувати новими відкриттями, технологіями та винаходами, здатними спростити наше життя. Які ж геніальні новинки вже є у продажу чи скоро там виявляться?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що студенти Дніпропетровського університету ім. Олеся Гончара представили свою розробку — "розумну" крапельницю.

Читайте також, що відомий винахідник і футуролог передбачив, що чекає на людство з 2021 по 2099 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини