Головна Новини HI-tech технології Мільйони людей по всьому світу продовжують використовувати застарілий браузер
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільйони людей по всьому світу продовжують використовувати застарілий браузер

Названо браузери, які найбільш популярні серед користувачів

3 листопада 2020, 17:20
Поділіться публікацією:

Відомий браузер Internet Explorer як і раніше має мільйони користувачів по всьому світу, не дивлячись на те, що Microsoft активно намагається відучити клієнтів від даного програмного забезпечення, як показали нові дані. Згідно з останніми даними NetMarketShare, 5,57% всіх користувачів як і раніше використовують знаменитий браузер Internet Explorer.

Мільйони людей по всьому світу продовжують використовувати застарілий браузер

Internet Explorer продовжує залишатися популярним

Microsoft старанно працює, підштовхуючи користувачів Windows 10 до переходу з Internet Explorer на Edge, оскільки компанія прагне надати клієнтам більш швидке і ефективне обслуговування.

В останні тижні компанія навіть зайшла так далеко, що автоматично перенаправила користувачів з Internet Explorer на Microsoft Edge. Коли користувач Internet Explorer відвідує несумісний сайт, а їх в даний час більше 1000, сторінка автоматично запускається в Microsoft Edge разом з повідомленням: "Цей веб-сайт не працює в Internet Explorer".

Microsoft підтвердила, що незабаром "вб'є" і Internet Explorer, і Edge Legacy, оскільки плани щодо поетапного припинення роботи були підведені до кінця.

З 13 листопада користувачі більше не зможуть входити в свої облікові записи Microsoft через Internet Explorer, Microsoft Teams припинить підтримку в кінці того ж місяця, а до 17-серпня 2021 року жоден додаток Microsoft 365 не буде сумісний з браузером.

Після закінчення цих крайніх термінів користувачі непідтримуваного веб-браузера зіткнуться з "погіршенням роботи"; нові функції Microsoft 365 будуть недоступні для відсталих, а існуючі веб-додатки будуть відключені.

Дані NetMarketShare також показали, що Microsoft Edge розширює свою присутність, випереджаючи інших конкурентів: Firefox тепер на 7,22%, а Safari — на 3,40%.

Як повідомляло видання "Коментарі", ігрова консоль Microsoft отримає доступ до популярного стрімінговому сервісу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини