Головна Новини HI-tech технології Microsoft знову запустила важливі мережеві функції Xbox Live
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft знову запустила важливі мережеві функції Xbox Live

Користувачі Xbox знову зможуть завантажувати свої власні ігрові картинки і аватари

15 червня 2020, 16:22
Поділіться публікацією:

Компанія Microsoft відновила можливість користувачів Xbox завантажувати свої власні ігрові картинки і аватари. Ця функція була відключена в березні, оскільки компанія боролася з "рекордними зобов'язаннями" після початку глобального карантину, обумовленого пандемією коронавіруса.

Microsoft знову запустила важливі мережеві функції Xbox Live

"Поки люди грають в ігри в соціальних мережах, ми бачимо кількість записів в Xbox Game Pass, Xbox Live і Mixer. Щоб спростити модерацію і забезпечити кращий досвід для нашої спільноти, ми вносимо невеликі зміни. Ми тимчасово відключили можливість завантажувати власні ігрові картинки, фотографії клубів та фони клубів", — повідомила підтримка Xbox в той час, коли ця функція була відключена.

Але оскільки багато країн в даний час послаблює обмеження, Microsoft, як повідомляється, тепер може відновити обслуговування. Це означає, що користувач зможе ще раз завантажити власні ігрові картинки, але, як і раніше, йому доведеться чекати схвалення від команди модераторів Microsoft, перш ніж функція почне діяти.

Через майже десять років після того, як Microsoft представила аватари для Xbox Live, компанія внесла велике оновлення в систему створення віртуальних гравців, щоб зробити її більш різноманітною. Зараз існує широкий спектр типів статури і нейтрального по статі одягу. Нові категорії предметів зовнішнього вигляду і аксесуарів включають нігті, макіяж, кінцівки, кільця в носі і настрої.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft відмовляється продавати поліції технологію розпізнавання облич.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини