Головна Новини HI-tech технології Microsoft допоможе уряду в боротьбі зі стихійними лихами
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft допоможе уряду в боротьбі зі стихійними лихами

Нові інструменти Microsoft на основі штучного інтелекту допоможуть врятувати життя і захистити власність під час стихійних лих

20 серпня 2020, 15:06
Поділіться публікацією:

Управління штучного інтелекту і технологій Міністерства енергетики та Microsoft створили консорціум для просування розробки інструментів на основі ШІ, які дозволять службам швидкого реагування краще реагувати на стихійні лиха і допомогти їм врятувати життя і захистити власність. Про це повідомляє видання Govcon Wire.

Microsoft допоможе уряду в боротьбі зі стихійними лихами

Консорціум First Five об'єднає державні, промислові, академічні та некомерційні організації для розробки платформ штучного інтелекту в підтримку зусиль з надання гуманітарної допомоги та реагування на стихійні лиха, повідомило Міністерство енергетики у вівторок.

"AITO пишається тим, що є лідером у наданні інформації, близької до реального часу, в руки наших служб швидкого реагування. Це дозволить їм врятувати більше життів і захистити активи та ресурси нашої країни. Це всього лише один з проектів більш широких зусиль, які будуть включати внесок всіх наших партнерів по використанню технологій для поліпшення гуманітарної допомоги та реагування на стихійні лиха в нашій країні", — сказала Шеріл Інгстад, директор AITO в DOE.

Консорціум буде застосовувати ШІ і глибоке навчання для просування досліджень в декількох областях, включаючи прогнозування лісових пожеж і локалізацію вогнищ пожежі, пошук і порятунок, оцінку збитку і стихійні лиха, такі як торнадо та урагани.

Nextgov повідомив, що 10 партнерів приєдналися до Консорціуму First Five. Це Міністерство оборони; Національне управління океанічних і атмосферних досліджень; ESRI; AT & T (NYSE: T); Ангар Альфа; Тихоокеанська Північно-Західна національна лабораторія; Тихоокеанський центр катастроф; Техас A & M; Лабораторія штучного інтелекту Берклі — комп'ютерний зір або BAIR-CV; і First Net Authority.

Як повідомляло видання "Коментарі", авіасимулятор Microsoft отримає підтримку віртуальної реальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини