Головна Новини HI-tech технології Microsoft допоможе створити хмарну інфраструктуру в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft допоможе створити хмарну інфраструктуру в Україні

Мінціфри і Microsoft спільно працюватимуть над новим проектом і пвдвищуватимуть кваліфікацію службовців

3 жовтня 2020, 13:17
Поділіться публікацією:

Мінціфри і Microsoft анонсували впровадження програми Azure Expansion Program і прискорення цифрової трансформації України. Даний проект включає розвиток хмарних сервісів Azure на суму понад 500 млн доларів США. Про це повідомляє Pingvin.Pro.

Microsoft допоможе створити хмарну інфраструктуру в Україні

Міністерство цифровий трансформації України і Microsoft Україна почали співпрацювати в рамках Програми цифрової трансформації і використання Microsoft Azure. Мета проекту — створення хмарної інфраструктури в Україні, що дасть можливість залучити сучасні рішення для автоматизації робочих місць службовців державних установ.

Відповідний Меморандум був підписаний Міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим і директором Microsoft в Україні Яном Петером де Йонгом. Програма цифрової трансформації дозволить впровадити інновації на базі хмарних технологій для різних державних структур, державних підприємств і уряду України. В рамках цієї програми Microsoft і Мінціфри будуть разом запускати ряд ініціатив, які передбачають високозахищену хмарну платформу, включаючи інновації, вигідну вартість послуг, реалізацію стратегії захисту даних і створення нових робочих місць. Також Мінціфри і Microsoft співпрацюватимуть для підвищення кваліфікації своїх працівників шляхом їх сертифікованого навчання під егідою Мінціфри.

Для реалізації ініціативи цифрової трансформації для державного сектора і комерційних підприємств, Microsoft збирається надати технологічну підтримку, яка допоможе продемонструвати можливості використання Azure Cloud.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft відзвітувала про ліквідацію китайських хакерських програм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини