Головна Новини HI-tech технології Людина з реактивним ранцем: пілоти повідомляють про зустріч з незвичайним об'єктом
commentss НОВИНИ Всі новини

Людина з реактивним ранцем: пілоти повідомляють про зустріч з незвичайним об'єктом

Справою про людину з реактивним ранцем поруч з літаками зайнялося ФБР

2 вересня 2020, 10:40 comments1501
Поділіться публікацією:

Пілоти, що приземлилися в міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса, повідомили, що бачили чоловіка з реактивним ранцем, що летів поруч з їх літаками. Про це повідомляє ABC News.

Людина з реактивним ранцем: пілоти повідомляють про зустріч з незвичайним об'єктом

Першим прибув рейс 1997 American Airlines з Філадельфії в Лос-Анджелес. "Ми рейс 1997,тільки що обігнали хлопця в реактивному ранці", — повідомив пілот American Airlines диспетчеру, згідно із записами LiveATC.net. У відповідь авіадиспетчери були приголомшені та попросили пілота розповісти докладніше. "Рейс 1997... Добре... Він був ліворуч або праворуч від вас?" — запитав диспетчер. Пілот сказав, що чоловік летів з реактивним ранцем на висоті 900 метрів і всього у 200 метрах від літака Airbus A321.

Незабаром після цього інший пілот повідомив, що він теж бачив людину в реактивному ранці, що летів поруч з його літаком. "Ми тільки що бачили хлопця, який пролітав повз нас з реактивним ранцем", — сказав диспетчерам пілот SkyWest. Після цього інші літаки були негайно попереджені про необхідність дотримуватися обережності, оскільки чоловік з реактивним ранцем летів на шляху літаків.

Федеральне управління цивільної авіації (FAA) заявило, що звіт був переданий поліції Лос-Анджелеса. Влада не виявила жодної людини з реактивним ранцем, і кого або що бачили пілоти, залишається загадкою. FAA повідомляє, що розслідування триває.

За даними FAA, кількість повідомлень про спостереження за безпілотними апаратами від пілотів, співробітників правоохоронних органів і широкої громадськості різко збільшилася за останні два роки. Агентство повідомляє, що щомісяця отримує понад 100 таких звітів. Для людини з реактивним ранцем літати в повітряному просторі комерційних авіакомпаній або літати поряд з літаками є порушенням закону.

Сьогодні в розробці знаходиться кілька реактивних ранців, здатних досягати висоти до 3600 метрів, за ціною в півмільйона доларів. Представник ФБР повідомив ABC News, що "ФБР відомо про звіти пілотів, і воно працює над встановленням того, що сталося".

Як повідомляло видання "Коментарі", швейцарець злетів у повітря, використавши ранець-крило.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини