Головна Новини HI-tech технології Краще пізно, ніж ніколи: компанія відповіла на скарги користувачів через роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Краще пізно, ніж ніколи: компанія відповіла на скарги користувачів через роки

Користувачі привітали компанію з "швидкою" реакцією на їх запит

14 листопада 2020, 08:18
Поділіться публікацією:

Сайт краудфандінга Kickstarter здивував деяких своїх користувачів, відповівши на скарги, які вони подали сім років тому. Багато з них стосувалися книги, яка викликала величезну кількість скарг через заохочення сексуального насильства. Користувачі, які отримали відповіді на листи, відправлені в 2013 році, привітали компанію з швидким відгуком з допомогою хвилі повідомлень на Twitter.

Краще пізно, ніж ніколи: компанія відповіла на скарги користувачів через роки

ФОТО: The Data Organisation

У свою чергу Kickstarter повідомила, що електронні листи були "помилково створені автоматично".

"Листи, які люди отримали вчора, були пов'язані з прикрою людською помилкою під час роботи над завданням очищення, абсолютно не пов'язаною з заявкою від 2013 року. Важливо пам'ятати, що ми все ще невелика команда на Kickstarter, і помилки можуть траплятися", — заявив представник компанії.

Деякі скарги стосувалися гострих тем, дратуючи багатьох, хто раптом отримав нагадування. Найяскравіший приклад, наведений в Інтернеті, стосується книги так званого "пікапіста", яка заохочувала агресивну сексуальну поведінку.

Помилка відновила стару суперечку з приводу книги, яку Kickstarter спочатку відмовився прибрати зі своєї платформи. В кінцевому підсумку компанія опублікувала повідомлення в блозі, в якому визнала свою помилку. Але на той час автор вже отримав прибуток з продажів. У сгенерованих електронних листах людям, які повідомили про це на Kickstarter багато років тому, говорилося, що книжка не порушує керівні принципи компанії.

Інші користувачі Twitter опублікували приклади скарг, на які була дана відповідь: одна стосувалася робота, який нібито міг керувати тарганом, і це розцінили, як жорстоке поводження з тваринами; інша скарга — на порушення авторських прав щодо карткової гри з використанням відомих персонажів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook видалив аккаунт скандального польського політика через те, що той називав Україну ворогом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини