Головна Новини HI-tech технології Компанія Vivo починає вторгнення на європейський ринок
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Vivo починає вторгнення на європейський ринок

Vivo може похвалитися великою часткою ринку в Китаї, Індії і Південно-Східній Азії, тепер компанія націлена на Європу

21 жовтня 2020, 14:49
Поділіться публікацією:

Компанія Vivo, один з найбільших світових брендів смартфонів, розширює свій бізнес в Європі. Зараз компанія планує продавати телефони та аксесуари на шести нових ринках: Великої Британії, Франції, Німеччини, Італії, Польщі та Іспанії. Про це повідомляє видання EXbulletin.

Компанія Vivo починає вторгнення на європейський ринок

Vivo розширюється в Європі

Vivo починає роботу з флагманського телефону X51 5G. По суті, це оновлена ​​версія X50, випущена раніше в цьому році. У заголовку представлена ​​система камери у вигляді підвісу, яка, як стверджується, забезпечує значно поліпшену стабілізацію зображення.

Інші особливості X51s включають надширококутну камеру, телеоб'єктив з 2-кратним і 5-кратним збільшенням, процесор Snapdragon 765, 6,56-дюймовий OLED-екран 1080p з частотою 90 Гц, пам'ять об'ємом 256 ГБ, акумулятор місткістю 4315 мАг і швидку зарядку 33 Вт. Він буде доступний у Великій Британії за ціною 972 долари 29 жовтня.

Компанія також буде продавати Y70, Y20, Y11, дешеві телефони з тривалим часом автономної роботи, бездротові навушники і шийні вкладки.

Vivo часто входить в п'ятірку найбільших виробників смартфонів у світі і може похвалитися великою часткою ринку в таких регіонах, як Китай, Індія і Південно-Східна Азія. Компанія відома своїми експериментальними апаратними функціями. Датчики відбитків пальців на дисплеї і спливаючі селфі-камери — це приклади широко поширених функцій, які вперше використовувала Vivo.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo представила найбюджетніший смартфон 5G.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини