Головна Новини HI-tech технології Компанія OPPO готується представити потужний камерофон
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія OPPO готується представити потужний камерофон

Рекламний ролик OPPO показує, скільки камер матимуть нові смартфони

21 серпня 2020, 18:00
Поділіться публікацією:








Китайська компанія OPPO, один з найбільших світових постачальників смартфонів, представила рекламний ролик, який демонструє дизайн смартфонів сімейства F17. Найближчим часом відбудеться презентація новинок. Про це повідомляє видання Aroged.

Компанія OPPO готується представити потужний камерофон

У серію увійдуть базова модель OPPO F17 і більш потужна модифікація OPPO F17 Pro. Як повідомлялося раніше, ці пристрої будуть найтоншими смартфонами 2020 року з товщиною корпуса 7,48 мм.

На опублікованому відео показано шість камер. У передній частині розташований подвійний блок, для якого в лівому верхньому кутку дисплея передбачено довгастий отвір. Основна чотирьохкамерна камера виконана у вигляді модуля квадратної форми з округленими кутами: оптичні компоненти організовані у вигляді матриці 2 × 2.


Джерела в Інтернеті розкривають передбачувані характеристики старшої з двох новинок. OPPO F17 Pro імовірно буде включати в себе 6,59-дюймовий дисплей, акумулятор ємністю 4320 мАг з підтримкою зарядки 30 Вт і процесор Snapdragon 730 середнього рівня. Зчетверена камера імовірно буде поєднувати в собі сенсори на 64, 12, 8 і 2 мільйони пікселів. Подвійна селфі-камера буде включати 32-мегапіксельний основний сенсор.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO анонсувала важливе вдосконалення для смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини