Головна Новини HI-tech технології Компанія Blizzard назвала дату релізу World of Warcraft: Shadowlands
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Blizzard назвала дату релізу World of Warcraft: Shadowlands

Головного героя гри очікує загибель і переродження у світі полеглих

28 серпня 2020, 13:32
Поділіться публікацією:

Компанія Blizzard таки розповіла про головну таємницю доповнення Shadowlands для гри World of Warcraft, а саме — про дату релізу. На минулому заході Gamescom Opening Night Live компанія представила трейлер з анонсом дати виходу і короткометражку про всесвіт. Про це повідомляє gagadget.

Компанія Blizzard назвала дату релізу World of Warcraft: Shadowlands

Доповнення World of Warcraft: Shadowlands вийде 27 жовтня. Воно вже доступне для попереднього замовлення на офіційному сайті Blizzard, а базове видання стартує за ціною від 630 гривень.

"За розломом в небі Азерота розташовується світ нескінченних післясмертей, який відомий як Темні Землі. Туди відправляються душі смертних, щоб звести рахунки з минулим і знайти нове призначення... або опинитися приреченими на вічні страждання", — йдеться в описі трейлера.

Разом з анонсом дати релізу з'явилася і короткометражка "Світи інші: Бастіон". Сюжет розповідає про доблесного лицаря ордену Срібної долоні Утера Світоносного, який загинув в битві й так і не зумів виконати свій обов'язок. Герой і опинився в потойбічному світі Бастіон, де і почався його новий шлях до переродження.

Як повідомляло видання "Коментарі", Blizzard пішла на серйозні поступки геймерам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини