Головна Новини HI-tech технології Компанія Adobe покращує функціонал Photoshop для iPad
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Adobe покращує функціонал Photoshop для iPad

Adobe Photoshop отримає більш точний і детальний режим роботи корекційної кисті, а також Refine Edge Brush

28 липня 2020, 17:43
Поділіться публікацією:

Через кілька місяців після початкового релізу програмного забезпечення Adobe Photoshop спеціально для планшетів iPad від Apple, компанія Adobe вирішила привнести в повсякденний користувальницький досвід ще більш високий рівень гнучкості, функціоналу і можливостей для виконання найбільш складних операцій. За повідомленнями порталу FainaIdea. Photoshop сам по собі передбачає досить широкий функціонал для виконання навіть найскладніших графічних завдань, що вже говорити про його адаптації на платформі планшетів iPad, що стало свого роду революцією для всіх любителів графічного та іншого дизайну, які в основному віддають перевагу роботі з портативних пристроїв.

Компанія Adobe покращує функціонал Photoshop для iPad

Що стосується поточного оновлення програмного забезпечення Adobe Photoshop для планшетів iPad, то тут в першу чергу йдеться про впровадження значно більш точного і детального режиму роботи корекційної кисті, а також кисті Refine Edge Brush, яка дозволяє швидко і зручно оформляти окантовку різних об'єктів при вирізуванні, копіюванні і інших подібних процесах. Робота за допомогою стилуса на Apple iPad в цій програмі, таким чином, стала ще більш зручною і показовою, не кажучи вже про те, що команда розробників Adobe як слід попрацювала над плавністю роботи стилуса.

Варто відзначити той важливий факт, що в цілому компанія Adobe має намір подавати наступні оновлення допомогою випуску патчів спеціального типу, після яких буде уважним чином збирати інформацію щодо питомої працездатності та оптимізації своєї програми. Таким чином, компанія збирається постійно займатися оптимізацією програми Photoshop і робити це як можна більш уважним чином.

Як повідомляло видання "Коментарі", провідний розробник Pixel створює універсальне додаток для камери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини