Головна Новини HI-tech технології Китайці здійснили успішний залп дронами-снарядами
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайці здійснили успішний залп дронами-снарядами

Дрони-снаряди були запущені за допомогою спеціальної установки і вертольота

16 жовтня 2020, 16:30 comments1060
Поділіться публікацією:








Китай розробляє рій дронів-самогубців, начинених вибухівкою, для ураження військ, танків та іншої бронетехніки умовного супротивника. Про це повідомляє The Weekend Australian.

Китайці здійснили успішний залп дронами-снарядами

ФОТО: Hot Lifestyle News

Технологія створення рою дронів стала одним з найбільш затребуваних досягнень на полі бою, і демонстрація Китаєм його здатності проводити множинні атаки дронами показала, що його військові можуть бути в авангарді тактики повітряного бою. Відео навчань минулого місяця показало, що дрони випускаються з пускової установки коробчатої форми з 48 трубами, встановлених на задній частині вантажівки.

Дрони були схожі на китайський безпілотний літальний апарат (БПЛА) CH-901, вперше представлений в 2018 році. Обладнаний вибуховою боєголовкою, CH-901 може зависати в небі протягом 40 хвилин під час полювання на ціль, повідомляє The War Zone, авторитетний військовий сайт в США.


Минулого місяця випробування було проведено Китайською академією електроніки та інформаційних технологій, що входить до складу державної промислової групи. Як і США, Китай вже кілька років розробляє технологію створення рою дронів. Мета полягає в тому, щоб БПЛА могли контактувати один з одним і координувати свої рухи без участі людини.

Як повідомляло видання "Коментарі", американці використовують дрони для доставки книг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини