Головна Новини HI-tech технології Американці використовують дрони для доставки книжок
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці використовують дрони для доставки книжок

Американські школярі зможуть отримати необхідну літературу прямісінько на поріг свого будинку

17 червня 2020, 14:32 comments1052
Поділіться публікацією:








Багато американських штатів знімають більшу частину карантинних обмежень, пов'язаних з COVID-19. Тепер громадянам дозволено хоча б частково повернутися до передпандемійного життя. Але не всі готові знову вийти на вулицю. І для цих людей у Google є хороше рішення.

Американці використовують дрони для доставки книжок

Державні школи в окрузі Монтгомері, штат Вірджинія, минулого тижня стали першими в світі, хто запропонував послугу доставки книг з бібліотек за допомогою безпілотників. "Ідея полягає в тому, щоб відкрити дітям доступ до книг, навіть коли бібліотеки закриті через пандемію коронавіруса", — повідомила Келлі Пассек, працівниця бібліотеки з середньої школи в Блексбурзі.

Під час обмеженого пробного запуску учні державних шкіл округу Монтгомері можуть замовити будь-яку книгу з каталогу, який налічує більше 150 000 найменувань, а потім отримати її за допомогою безпілотника. Прямо до свого порога, безкоштовно.


Wing Aviation, дочірня фірма материнської компанії Google Alphabet, в минулому році стала першою компанією доставки за допомогою безпілотників, що отримала сертифікат авіаперевізника від Федерального авіаційного управління. У жовтні компанія почала перевозити пакети FedEx і Walgreens споживачам в Крістіансбурзі, штат Вірджинія.

Як повідомляло видання "Коментарі", армія США створила дрони, які запускаються з гранатомета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини