Головна Новини HI-tech технології Кіберзлочинці крадуть біткоїни заради благодійності
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіберзлочинці крадуть біткоїни заради благодійності

Хакерам байдуже, яким способом заробляти кошти, для того, щоб допомагати змінювати світ на краще

16 листопада 2020, 23:09
Поділіться публікацією:

Американське групування хакерів починає красти на користь благодійності. 

Кіберзлочинці крадуть біткоїни заради благодійності

Фото: 112 Україна

Хакери з угруповання "Darkside Hackers" викрали кпиртувалюту та пожертвували її в благодійних цілях. Після цього кіберзлочинці публічно виставили докази в мережі Інтернет. 

На просторах даркнету учасники угруповування  почали залишати повідомлення, що вони бажають зробити цей світ кращим. Хакери, аби довести свою серйозність своїх намірів, додали скріншоти переказів по 10 000 доларів США в біткоїнах благодійним організаціям. 

Першою, хто отримав транзакцію стала неприбуткова організація "Children International", знаходиться в Канзас-Сіті, Міссурі (США). Проте адміністрація відмовилися від отриманих коштів, адже вони отримані нечесним шляхом.

Інша організація "The Water Project" ще не підтвердила прийом коштів. Проте зараз на офіційному сайті вказано, що вони не приймають небажані запити на фінансування або проектні пропозиції та не будуть відповідати на такі запити.

У "Darkside Hackers" зазначили, що вони не зважають на те, яким способом угрупування заробляє кошти, якщо при цьому зможуть допомагати змінювати життя на краще. Вони вважають, що частина грошей буде і далі йти на благодійність. При цьому свої атаки вони здійснюватимуть свої на компанії-гіганти, яких зламуватимуть та вимагатимуть значні викупи. 

Раніше "Коментарі" повідомляли, що хакери зламали відомого виробника відеоігор



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини